GOSEN TRUCKS – SERVICII DE TRANSPORT CEREALE

Asiguram servicii de transport cereale, oleaginoase, sroturi, pesticide si ingrasaminte la cererea clientului, in toate judetele Romanie, cu tarife competitive, in functie de camioanele transport cereale disponbile – un avantaj important pentru toti clientii si partenerii nostri care ne apreciaza eficienta operativa. Detinem un parc auto performant dotat cu camioane transport cereale moderne si eficiente, dedicate transportului diverselor tipuri de cereale, fapt ce permite realizarea in mod eficient, in maxima siguranta si promptitudine, a acestui tip de serviciu.

transport cereale

transport cereale

Acest tip de transport fiind foarte variat va putem pune la dispozitie camioane transport cereale (cerealifere) cu capacitate de 50 mc prin capete tractor DAF si semiremorci SCHMIDT cu prelata, locul de descarcare sau cel de incarcare nefiind o problema pentru soferii nostri. Transportul se va face rutier, in cel mai scurt timp, pentru a ajunge la siloz.

Transportul cerealelor este asigurat de personal dedicat, cu experienta, ce detine certificarile si calificarile necesare. Experienta soferilor nostri garanteaza efectuarea transporturilor de cereale in cele mai bune conditii. Colaborarile de pana in prezent au fost realizate cu succes, ceea ce adus la dezvoltarea acestora pe termen lung.

Indiferent de informatia dorita, fie care este vorba de preturi, fie ca doriti sa aflati detalii ce privesc conditiile in care se realizeaza transpotul, va stam la dispozitie (vezi sectiunea contact).

Pe langa serviciul de transport cereale, firma noastra va mai pune la dispozitie urmatoarele servicii: transport agregate cu basculante ale caror bene au o lungime de 6,5 metri; transport camion cu macara – macara pe platforma si macara pozitionata pe spatele camionului; transport containere cu camioane specializate; transport marfa cu semiremorci cu prelata; transport masini pe platforma speciala, cu incarcare maxima de 7 automobile de dimesiuni medii; transport persoane cu microbuze si autocare cu capacitate de 16 pana la 50 de locuri; transport utilaje cu platforme de 1-30 tone; si transporturi agabaritice cu trailere de mare tonaj.

Cui se adreseaza gosentrucks.ro

Serviciile noastre se adreseaza companiilor dar persoanelor fizice care au nevoie de o solutie pentru a transporta obiecte care nu pot fi transportate cu orice mijloc de transport. De la constructii civile si constructii industriale, suntem siguri ca vom gasi solutia perfect utila pentru partenerul nostru de afaceri.

Ne poti contacta prin intermediul formularului de pe aceasta pagina sau apeland numarul de telefon: 0760 286 171. Hai sa ne cunoastem si sa gasim cea mai buna solutie pentru tine!

CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Contact.

Ne gasesti la sediu de Luni pana Vineri de la ora 09:00 la ora 18:00 iar la telefon raspundem de Luni pana Sambata la numarul de telefon 0760 286 171.
Daca doresti, ne poti transmite un email in formularul de mai jos si te contactam noi.