GOSEN TRUCKS – SERVICII DE TRANSPORT MASINI

Firma noastra dispune de o platforma speciala de transport auto pe care se pot incarca maxim 7 automobile de dimensiuni medii. Platforma este prevazuta cu sisteme de siguranta pentru a putea fi incarcate. Serviciul de transport masini se poate asigura atat intern cat si international si reprezinta solutia ideala pentru importul sau exportul de masini. Pe platforma specializata pot fi incarcate limuzine, autoturisme, rulote si autorulote, vanuri, dube, remorci, atv-uri, barci, utilaje agricole etc. Soferul care ne reprizinta firma, poate ridica masina de la locul indicat de client.
Pentru orice informatie doriti, cu privire la serviciul de transport masini, ne puteti contacta. Va vom informa cu promtitudine cu privire la tarife, conditii de transport s.a.m.d.
Pe langa serviciul de transport masini pe platforma speciala, cu incarcare maxima de 7 automobile de dimesiuni medii, firma noastra va mai pune la dispozitie urmatoarele servicii: transport camion cu macara – macara pe platforma si macara pozitionata pe spatele camionului; transport cereale cu cerealifere cu capacitate de 50 mc prin 3 capete tractor DAF si 3 semiremorci SCHMIDT; transport containere cu camioane specializate; transport marfa cu semiremorci cu prelata; transport persoane cu microbuze si autocare cu capacitate de 16 pana la 50 de locuri; transport utilaje cu platforme de 1-30 tone; transporturi agabaritice cu trailere de mare tonaj; si transport agregate cu basculante ale caror bene au o lungime de 6,5 metri.
CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Contact.

Ne gasesti la sediu de Luni pana Vineri de la ora 09:00 la ora 18:00 iar la telefon raspundem de Luni pana Sambata la numarul de telefon 0760 286 171.
Daca doresti, ne poti transmite un email in formularul de mai jos si te contactam noi.