GOSEN TRUCKS – SERVICII DE TRANSPORT PERSOANE

Prin colaboratorii nostri va putem pune la dispozitie microbuze si autocare cu capacitate de 16 pana la 50 de locuri. Indiferent ca este vorba de transport persoane intern, sau transport persoane international, serviciile vor fi fara repros. Se calatoreste cu autocare si microbuze utilate cu tehnologie moderna, astfel incat sa beneficiati de un traseu pe care sa nu va plictisiti si sa ajungeti cu bine la destinatie.
Autocarele sunt dotate potrivit drumurilor lungi, climatizate, cu toaleta ecologica scaune cu cotiera, masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit, cu monitoare LCD, dvd-player si microfon pentru ghid care informeaza pasagerii cu privire la traseul parcurs, astfel incat sa beneficiati de conditii de transport excelente. De asemenea, microbuzele de 16 locuri, sunt deosebit de confortabile. Ambele mijloace de transport sunt conduse de soferi amabili si cu experienta, capabili sa va transporte in cele mai bune conditii la destinatie si sa raspunda necesitatilor pe care le aveti in timpul calatoriei.
Va mai putem pune la dispozitie o gama larga de pensiuni si hoteluri pentru team building-uri, un concept modern, gandit si abordat pentru a imbunatati relatiile si raporturile dintre persoanele care fac parte dintr-un grup, in scopul depasirii barierelor si pentru atingerea obiectivelor comune. Retineti, asadar! Cu noi puteti parcurge distante dar va si puteti distra!
Pe langa serviciul de transport persoane, firma noastra va mai pune la dispozitie urmatoarele servicii: transport agregate cu basculante ale caror bene au o lungime de 6,5 metri; transport camion cu macara – macara pe platforma si macara pozitionata pe spatele camionului; transport containere cu camioane specializate; transport marfa cu semiremorci cu prelata; transport masini pe platforma speciala, cu incarcare maxima de 7 automobile de dimesiuni medii; transport persoane cu microbuze si autocare cu capacitate de 16 pana la 50 de locuri; transport utilaje cu platforme de 1-30 tone; transport cereale cu cerealifere cu capacitate de 50 mc prin 3 capete tractor DAF si 3 semiremorci SCHMIDT; si transporturi agabaritice cu trailere de mare tonaj.
CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Contact.

Ne gasesti la sediu de Luni pana Vineri de la ora 09:00 la ora 18:00 iar la telefon raspundem de Luni pana Sambata la numarul de telefon 0760 286 171.
Daca doresti, ne poti transmite un email in formularul de mai jos si te contactam noi.